Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szabályzat

A szabályok nem tudása, vagy rosszul értelmezése, nem mentesít fel azok alól!

Általános szerződési feltételek

Adataid védelme

 

 

 

Általános szerződési feltételek

Tagság

Amikor a fórumon  létrehozol magadnak egy felhasználót, a fórum tagjává válsz. A tagság feltétele, az Általános Szerződési feltételek és az Adatvédelmi nyilatkozatunk ismerete és elfogadása. A fórum használatával elismered, hogy ismered és elfogadod ezeket. Ha nem értesz egyet velük, kérjük, ne használd a fórumot!

Fontos: a fórumot kizárólag azok használhatják, akik elfogadják és betartják az itt leírt szabályokat. Aki megszegi ezen szabályok valamelyikét, annak hozzáférését a tulajdonosok korlátozhatja a fórumhoz, vagy a fórum egyes részeihez. Ez azt jelenti, hogy ha megsérted a szabályokat, kizárhatunk a fórumról Téged.

Tulajdonjog és felhasználás

A fórum kizárólagos tulajdonosa a fórum tulajdonosa, és a Google segítségével jöhetett létre a fórum. A fórumon található anyagok ("Tartalom") felhasználási-, tulajdon-, vagy kezelői joga a tulajdonosoké.

Tilos a fórum bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, kivéve, ha rendelkezel a fórum tulajdonosától előzetes, írásbeli engedélyével. E tilalom alá esik különösen a fórumon található összes szöveg, grafika, logó, embléma, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a fórumon található anyagok használata bármely más honlapon vagy programban. A tartalom sokszorosítása vagy terjesztése iránti engedélyért írásos kérelmet kell benyújtani a fórum vezetőjének!

Úgyszintén szigorúan tilos a Tartalomból eredő vagy azon alapuló bármilyen anyag vagy mű készítése, létrehozása, ideértve különösen a betűtípusok, ikonok, gombok, linkek, háttérképek, képernyővédők, üzenetkártyák, üdvözlőkártyák készítését és az engedély nélküli forgalmazást és árusítást.

Tilos továbbá bármilyen olyan tevékenység végzése a fótumon, ami veszélyeztetheti a rendszer biztonságos működését, ideértve a honlap nem rendeltetésszerű, az átlagos mértéktől eltérő használatát.

Kommunikációs Csatornák

A fórum különböző kommunikációs lehetőségeket biztosít a fórumon belül vagy ahhoz kapcsolódóan (együtt: "Kommunikációs Csatornák").

Ha azonban a tulajdonosom tudomást szerez arról, hogy valamelyik Kommunikációs Csatornán a fórumra nem illő szöveget/képet/videót jelentetsz meg vagy küldesz valakinek, azt a tulajdonosok eltávolítja téged pedig korlátozhat a fórum, vagy a fórum egyes részeinek elérésében.

A fórum használatának feltétele annak vállalása, hogy nem jelentetsz meg a Kommunikációs Csatornákon olyan képet vagy szöveget amely

  • becsületsértő, rágalmazó, az emberi méltóságot sértő, tiltott jelképet tartalmazó, riasztó, fenyegető, obszcén, közönséges, trágár vagy pornográf, ideértve bármely közlést, amely büntetőjogi vagy polgári jogi felelősségre vonást alapoz meg (vagy ilyen eredményre vezető magatartás tanúsítására buzdít) vagy egyébként jogszabályba ütközik;
  • nem megfelelő a fórum közönsége számára (különösen: politikai és vallási tartalmú képek és szövegek);
  • a többi felhasználó megtévesztésére irányul;
  • személyes adatot, különösen telefonszámot tartalmaznak;
  • bármely más személy szerzői jogát, védjegyhez vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jogát sérti;
  • vírust vagy más ártalmas elemet tartalmaz;
  • kereskedelmi célt szolgál, reklámot vagy hirdetést tartalmaz, másokat szolgáltatás igénybevételére, nyújtására vagy adományozásra buzdít;
  • egyéb módon veszélyezteti a fórum zavartalan működését;
  • egyéb módon sérti az üzemeltető érdekeit.

Ha nem lennél elégedett a Kommunikációs Csatornáinkon található üzenetekkel vagy kifogásod lenne bármely anyagával szemben, azt javasoljuk, hogy nem használd őket.

Önként beküldött anyagok

Ha önként anyagot (pl. ötletet, rajzot, stb. - kivéve a Személyes Adatokat) küldesz nekünk, akkor ezen önként beküldött anyagok jogosultjává a tulajdonos válik, és a tulajdonos saját belátása szerint kerül felhasználásra vagy törlésre a média bármely fajtájában a világ bármely pontján.

A fórum részére kéretlenül (akár elektronikus, akár nem elektronikus úton) elküldött információkat nem őrizzük meg és nem áll módunkban visszaküldeni.

Elfogadod, hogy az általad önkéntesen beküldött bármely anyaggal (kivéve a Személyes Adatokat) kapcsolatban nincs jogod kártérítést, kártalanítást, ellenszolgáltatást.

Hirdetés

A tulajdonos nem felel a harmadik személyek hirdetéseiért, amelyek a fórumon láthatóak. Egy másik cég hirdetésének, reklámjának megjelenése nem jelenti azt, hogy a tulajdonos jóváhagyta az illető cég termékeit vagy szolgáltatásait, vagy hogy a tulajdonos felelősséget vállal ezen termékekért, szolgáltatásokért vagy a hirdetések által belinkelt oldalak tartalmáért.

Módosítás

A fórum egészét vagy részét bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk, korszerűsíthetjük vagy visszavonhatjuk. Bármikor módosíthatjuk az Általános Szerződési Feltételeket a jelen szöveg átjavításával. A fórum használatával elfogadod, hogy ezek a módosítások kötnek Téged és ahhoz is, hogy időszakosan ellátogatsz erre az oldalra, hogy megnézd az éppen hatályos Általános Szerződési Feltételeket, amelyekhez kötve vagy.

Hozzáférés korlátozása

A tulajdonos fenntartja magának azt a jogot, hogy bármikor, saját belátása szerint azonnal megszüntesse a fórum használatához és hozzáféréséhez való jogodat, amennyiben megsérted a jelen Általános Szerződési Feltételeket vagy bármely vonatkozó jogszabályt, szabályzatot vagy egyéb szabályt vagy viselkedésed egyébként nem megfelelőnek vagy elfogadhatatlannak bizonyul a tulajdonosok véleménye szerint.

Adataid védelme

A személyes adatnak titulált dolgokat (e-mail cím, stb...) csak a fórum tulajdonosai és kezelői látják, nem adják ki harmadik félnek, nem élnek vele vissza, csak a fórmmal kapcsolatban írnak, és az is általában autómatikus!